Η εταιρία

Η ιστορία της επιχείρησης μας αρχίζει κάπου στο τέλος της δεκαετίας του ΄40, όταν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ξεκίνησε την πορεία του στον τομέα της επιγραφής και ζωγραφικής.

Τότε που αποκλειστικά τα χέρια του τεχνίτη έδιναν πνοή στην επιγραφή - διαφήμιση, χωρίς την βοήθεια της τεχνολογίας.

Αυτή η παράδοση συνεχίζεται... πάντα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , περνώντας στη δεύτερη γενιά , πλούσια με εμπειρίες χρόνων.

Ο τεχνικός εξοπλισμός με υπολογιστές - ψηφιακούς εκτυπωτές - κοπτικά - CNC - Laser, κ.λ.π. απλά ήρθε να βοηθήσει την τέχνη που έτσι κι αλλιώς υπήρχε...

Δημιουργούμε χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά επιγραφές αλλά και μακέτες. Οι κοπές υλικών για μακέτες είναι μία διαδικασία που απαιτεί μεράκι, υπομονή και ακρίβεια. Αυτοί μου δημιουργούν μακέτες το γνωρίζουν καλά. 

Και οι επιγραφές δεν είναι απλή δουλειά. Πρέπει να διαλέξεις προσεχτικά το υλικό και την τεχνική που θα χρησιμοποιήσεις. 

Όσο για την χάραξη, η τεχνολογία παίζει βασικό ρόλο. Οι χαράξεις γίνονται με Laser, πάνω σχεδόν σε όλα τα υλικά, και το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο.

Στις παρακάτω κατηγορίες λοιπόν παρουσιάζουμε ορισμένες απο τις εργασίες μας ή προιόντα μας, που κανένα όμως δεν ειναι τυποποιημένο.

Για αυτόν τον λόγο θα χαρούμε εαν επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω διευκρινήσεις όσον αφορά τα υλικά και τον τρόπο κατασκευής,τα μέτρα που είναι μεταβλητά, τις τιμές ...

 

 

Με εκτίμηση

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ